baby it was real

hola amigos, kan inte riktigt säga att livet rullar på som de ska men vafan de blir bra till slut. Skönt med skola, faktiskt. Har spanska prov på torsdag(tro de va torsdag) , inte min starka sida men vem bryr sig. Fick reda på att vi är ledig på måndag? vad fan då för? värdelöst. Kommer inte njuta en sekund av helgen för i nu läget får jag knappt vistas utanför mitt eget hem, haha de är kul nu asså.
 
Klockan är halv tio och jag har gjort kväll. De här är stort.
godnatt
 
skön bild bara
Quotes
 
 
 

paj utan dig

Alice kom i fredags, stannade tills idag. så de blev en bra helg ändå. Ska stanna inne hela kvällen, så blir väl massa pll, KULJÄVLALIV
saknar min stjärna♥
 
 
 

how fun

Bion var lurig. Jag fattar fortfarande inte typ nåt ? men de var bra ändå, spännande. nu ska jag bädda om sängen, ta bort sminket och kika pll, de är också jääävulskt spännande. natti kompisar
 
Facebook

länge leve vi

Idag va jag och min käre klass på jamtli. vi kika på nån typ av föreläsning med lite övningar och nån film snutt. "Utanför" var namnet på denna visning och de var helt okej kul och helt okej intressant.
vackert väder och solen skiner. Snart kommer faster på besök, sen ska jag och (gissa vem) Ellen på bio, nån svensk thriller som heter Tommy typ.
 
Imorgon är de torsdag och jag har inga större planer. Ska kanske möjligtvis till stan och kika på skotrar med (gissa vem). Men annars vette fan asså
 
 

våffel tisdag vem bryr sig

hejsan
Idag är de tisdag , och inte vilken tisdag som helst. Våffel tisdag. Betyder att vi käka våfflor till middag, hyfsat, men potatis är hyfsat mycket bättre. Var med Wilma och Ellen efter skolan, vi har chillat, varit ute i fin vädret och lyssnat på musik. Wilma drog nyss, men Ellen håller mig fortfarande sällskap.
Nu är vi redo för att gå ut igen, och göra vad? ne jag vet inte fråga Ellen
 
vad vackra vi var i våra yngre dar
 

kolla statistiken tung överallt

tjo
jag följde med Ellen efter skolan (som vanligt) , vi fika (som alltid) sedan senare på kvällen drog vi ut och slut station blev hos Ronja. Vi kika på top model och talang, och käka glass gjorde vi också. Sussa skjutsa hem oss vid 9 tiden. Så har bara tagit de lungt nu, pratat med alice och kika på datorn. rätt värdelöst.
godnatt
 
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/541488_612574262142587_85307607_n.jpg
 

stressa dig tills dagen du går under

Just nu ligger jag och kikar på pll, har börjat med de igen för alla säger att de börjar bli så spännande. Robin och Mattias drog nyss, skönt var väl de. Så nu tänkte jag typ lägga mig. är grinig typ varje dag, haha.. vet fan inte vad som hänt med mig, men grinig är jag, eller ja, blir jag. Lätt.
Idag var vi och åkte slalom, jag och Ellen. de var fint väder men klent om snö.
 
Imorgon är de skola, känns värdelöst. Men de känns lika värdelöst att ligga hemma och inte göra nåt alls. Så in i helvetes jävla sjukt tagg för sommaren!!!!! de är ju iallafall inte allt för lång tid kvar.. men fan känns som en evighet.
Fyller ju iallafall år om prick 40 dagar, så de känns ju bra.
peace out
 
Länge leve vi - Ison & Fille / grymt bra 
 
 

happy life

hola amigos
käkat nyss och de var hur jävla gott som helst. Så till en uppenbarelse var de ju potatis, bakpotatis. Och kött. aja , iallafall, idag har jag gott i skolan, sedan stannade jag på läxhjälp och gjorde matteläxan. Efter som jag är sämst på att komma ihåg att göra läxor och så så drog jag dit och fick den gjord. skönt var väl de.
Nu tänkte jag (kanske) dammsuga. Sedan ska jag till Icean bajsan och sova där.
Imorgon slutar jag vid lunch, kult. men skulle inte gjort mig nåt om jag gick till två som vanligt för jag har ändå inget att göra...
 
här är ännu en bild från gårdagen, som jag snott av http://nmattsson.blogg.se/
 
jag är den färgglada muslimen till höger
 

bydalsfjällen

jag stannade hemma igår. Och idag drog jag till bydalen, var grymt kul och jag är grymt mer snorig än jag varit. Men de var de ju värt. har nyss duschat, typ nyss... nu ska jag göra dunder fika och tvinga mina (kära) föräldrar att kolla på efterlyst
 
 
skit rolig bild från idag hoppas ni gillar den

helt okej

tjo bröder
helgen blev riktigt bra trots allt. jag och Ronja drog på lite äventyr i fredags, myste lördag sen drog jag till backen idag med Ellen och Fanny och sen eftermiddan drog vi till Ellen och tog de lugnt. så de e ju faktiskt helt okej.
Har känt mig lite dålig hela veckan och jag är osäker om de är påväg att bli bättre eller inte, har mest varit snorig, haft ont i halsen och nån dag har jag haft extreeem huvudvärk. Men jag lever ju så de är ju bra iallafall. men mår jag inte bra imorgon stannar jag nog hemma och vilar upp mig så jag inte är sjuk på onsdag när de är friluftsdag, de vill jag ju faktiskt inte missa.
Nu tänker jag lägga mig ner och kika på världens bästa film  ♥♥♥♥♥
 
Follow me On Tumblr http://slacnky.tumblr.com/

de känns bra

de gör ju de, känns bra. Enda som får mig på dåliga tankar är när jag inte får potatis till middag och att Hilda inte är här med mig. annars, brraaaa. Tippar på att dra till slalombacken om cirka en 20 minuter sådär, måste ju åka nu innan all snö försvinner.
Nu ska jag springa ner och käka hoppas de är potatis :DDDD
 
Rather Be feat. Jess Glynne <333333
 

kom på att jag hade en blogg

bloggen är galet ful men jag bryr mig faktiskt inte. ville bara uppdatera lite. Alltså med text inte med den fula designen.
så vi börjar väl,
1. min allra käraste Hilda har åkt.
Känns tomt och jag ska säga att jag har aldrig haft sån brist på saker att göra. har ingen häst att rida efter skolan? har ju varit min rutin nu i ett år typ. känns bara allmänt tråkigt! Sen att jag var riktigt tagg på att faktiskt få tävla henne i sommar, enligt mina planer, men allt de är ju åt skogen nu, så de känns ju också jäkligt tråkigt. Gör självklart väldigt ont i hjärtat att förlora min pärla sådär, men men, life goes on så småning om.
2. sportlovet!!
Började med att dra till stockholm då, på avicii. Var en helt underbart grym kväll och med grymt folk!! vi åkte hem dagen därpå och Alice stannade hos mig till onsdag. och jag fick mina nya snygga slalomskidor också, då blev jag glad<3 torsdagen gick och sedan blev de fredag och jag drog till fjällen med käraste hakfelt familjen. Skulle kalla de ett riktigt bra lov.
 
3. när jag ändå håller på, så kan jag ju berätta mina planer för i sommar. Ska nämligen till Egypten mer eller mindre i en månad med Alice och hennes mamma. Ska bli riktigt jävla bäst och jag är riktigt jävla taggad!!! Sen har ju självklart sommaren mer att bjuda på, som yran tillexempelt. men jag kände att Egypten blir den uppenbara höjdpunkten för iår!
 
 
 

RSS 2.0