Nu är ni bra sociala hoppas jag

Ask- http://ask.fm/deniseglad

Snap- deniseglad

Kik- deniseglad


fick en godnatt snap av min kära lilla syster 👇


Min kärlek


Inlägget skulle upp igår **

Sov hos Wilma igår sen drog jag till stan för att modella för häst e bäst. Hade världens snyggaste kläder på mig helt klart😍 animo byxor, alllltså typ de bästa som finns!
Aja sen kom jag hem vid halv elva iallafall och drog dirr till Wilmis och slagga där ännu en natt. Så imorse fick jag till min besvikelse kliva upp 8 för att dra på stalljour. Sen red jag Hilda efter de,och skaffa mig håll i läppen när hilda skalla mig... och sedan käka jag pizza hos Fanny.


i wont let you walk alone

de rullar på som de ska. Och ikväll blir de ridlektion i ridhuset för första gången med min käraste Hilda. så kär i denna ponny alltså<3
Det har varit väldigt upp och ner på senaste. haha. men just nu känns allt bra! Tänker varje sekund på att jag faktiskt såg Justin, att Molly var den lyckliga OLLG och att jag bara önska att jag var henne. Lyssnar om och om igen på Justins låtar och bara drömmer mig tillbaka bokstavligen. Var verkligen bästa dagen i hela mitt liv!
Känner mig riktigt pepp- för.. jag vet inte vad. Men pepp är jag iallafall :D Taggar min födelsedag om några få dagar, och valborg om ännu förre dagar. Blir att hålla till i bensjö med brudsen.
 
Trevlig kväll ;)
 
puss

grym

 

Summer shade

Hej människor. Vart en ok dag och nu drar jag mig till käraste andra hemmet stallet. Rider Hilda lite lugnt sen ikväll slaggar jag hos Wilma, ska bara mysa och ta de lugnt!
Glad fredag på er
Pusshej


Tear's are words heart can't say


Bilder från gårdagen mestadels


Something new

hollister tröja - Hollister // svart&orange tränings tröjor - Cubus // Nivea smink borttagning - H&M // gliss schampo&balsam - H&M // gliss hår olja - H&M // lösnaglar - in & finn // spray balsam - in & finn // hollister bodysplashs - Hollister // små smink borstar - in & finn // visibly clare neutrogena återfukts kräm - Apoteket // visibly clare neutrogena finn medel - Apoteket


bästa dagen i mitt liv

Har aldrig känts så bra som när jag stog i globen och vänta på Justin! helt sjuk vad mycket folk, vilken väntan och allt gapande och skrikande. Justin skalan ligger helt klart på topp!!! så jäkla bra, så sjukt coolt var de, dock är jag nåt dunder avundjuk på Molly som blev OLLG... haha, man deppa ju typ sönder för att de inte var en själv liksom. men jaja, grattis till one less lonely girl Molly:)
men ändå, JAG såg han, men mina egna ögon, var bara meter steg ifrån han. Den absolut bästa konsären jag varit på! vill bara att igår ska vara idag, och alla andra dagar! har ont i fötter och halsen, helt slut i kroppen när
jag kom tillbaka från konsären, men de var de helt klart värt.
sorgligaste av allt var ju att min tele dog när han kom in.... så bara filma en pytte snutt :( men de finns i minnet och kommer alltid att göra likssssommm<33333
(hann ju såklart shoppa osv,och spendera tid med min Alice, men de kommer i ett annat inlägg!)
NU KAN JAG DÖ LYCKLIG
 

äntligen söndags fastan över

tja
nu är Alice här, hämta hon vid fem vid tåget så drog vi typ hem och käka. Imorgon ska jag på skolan, och alice ska va hemma och chilla typ. Sen dra jag till Ronja och fira henne, sedaaaan dra vi till stockholm och på tisdag blir de Justin<333
Kommer hem på onsdag natt nångång, ska utnyttja alla Alice ägodelar när jag kan liksom(ipaden<3macbook<3denise)
Ha en trevlig söndags kväll, nu ska jag nämligen äta kvällsfika snart<33333 
puss o hej

Photo by alicemagnusson
 

Let the rain wash away, all the pain from yesterday

Hejsan människor, drog till Ellen med Mattias efter skolan nån gång och var med hon Alicia. Vi gjorde inte så mycket och efter nån timme så var de bara jag och Ellen kvar. Hon käka sen kom Alicia och Wilma. Vi gjorde inte heller speciellt mycket, så kom Mattias och hämta mig och Robin och skjutsa hem mig och dom drog.
Nu ligger jag i badet, med två tända ljus, barn bubbel skum(luktar så jäkla super gott), passenger i lurarna, godis och saft + böcker som bara ligger(hade hopp om att läsa lite men inte de inte).

Imorgon ska jag rida min fina Hilda, träffa Gustav och Alicia och sedan ha filmkväll med älskling och några fler.

Men nu ska jag njuta av stunden så hejdå 👋


Still wait

Hejsan, Inte på humör alls för tillfället, orkar inget alls nu mera. Blogga när jag har lust
Hörs hej
Dock får ni en super skön bild fast än mitt humör


Godnatt

-


We can build a spaceship

Drog till Ronja efter skolan och hälsa på hennes mus, hihi skit söt. Sen kom pappa och hämta mig typ halv fem så drog hel och käka och nu ligger jag och gör ingenting, har unga planet heller för den delen. Skulle villa dra och rida men har ingen skjuts så de får väl vänta tills imorgon de då...


weheartit

Tumblr_mjywxgmf3b1rwrf8mo1_500_largeTumblr_ml6w32wrky1snbc8eo1_500_large541700_472863539449173_484333912_n_largeTumblr_ml6xms9gxr1rabkbzo1_500_largeTumblr_mkaecpttuq1rk9nhlo1_400_largeTumblr_mjvidpwjez1rajnago1_500_largeTumblr_mk61ytn30h1qj925lo1_500_largeF0c6be269cd311e2b72422000aa821e3_7_large

bäst just nu

 

then we can learn to love again

försöker blogga om och om igen med telefon men den dör jävla appen bara stängs ner..
aja gårdagen blev inte som planerat dock men aja.
ska nog dra till stan om jag kan och får, shoppa lite och gå på bio typ, chilldag helt klart:)
 
finare morgon fripp btw
 
 

Just give me a reason, a little is enough

Hejsvejs. Rätt seg dag fast ändå ok typ. Dock har jag ju ingen laddare så telen stängdes av imorse så jag drog hem och hämta laddaren.. Haha no big deal.
Idrott sista lektionen, volleyboll och typ lite springa på slutet. Älskar idrott men idag var den riktigt värdelös. Dock vann vi ju varje gång men ändå;)
Ska kolla på GG, käka och sedan åka och rida Hilda såklart, ma love<3

Och imorgon , då är de äntligen fredag igen. Ska sova hos Ellen sen ska jag nog till stan på lördag. Och min kära bästa vän fyller år på söndag så lär ju ska vara med henne på söndag då:)


Bra dag

Nu drar jag och rider Hilda, käkar middag hos Malin, sedan drar jag ner till klubben och hoppträning prinsen.
Taggar helgen och Justin om typ två veckor <3333


hallå där amigos

har vart dålig på att blogga, i know. Men nu är jag tillbaks.
Som sagt Alice slagga här torsdag till söndag, saknar henne redan, men snart ses vi! får de är liksom Justin om typ två veckor <3333 haha. aja har massor av mer att längta till också ;)
Sen igår sov jag hos en friend in need. hihi nämen, Ellen. snackade om lite allt möjligt osv..
 drog såklart till skolan imorse, gick runt med typ ont i rumpa och ben, antar att de var från att jag red Hilda igår, var lite bråka förstår ni. Iallafall så drog jag hem, satt på ett GG avsnitt, sedan ringde Fanny och vi drog och red.
Nu är jag här, hemma. Väntar på att Wilmis ska dyka upp så kommer Ellen sen också så ska väl vi hitta på nåt!
hörs sen, pussheeej
bild ur arkivet

Smile even if you have no reason to

Åkte vid 9 imorse, träffa Alice, käka på easten och subway , haha. Och shoppa lite.
Nu ska vi dra och rida sen träffa ekan och idis!

tröja Gina // skinnjacka H&M // mascara Cubus


Count down every second

Kronta kom vid typ 1 kanske? sen kom också wilmis och ella, vi ba chilla typ +att jag dammsög rummet och stöda lite.
Drar till stallet om ett tag, Johnny kommer och fota så tänkte hinna "piffa" upp pållen lite. Dock måste jag gå bort för mamma tog bilen iväg på handledarkurs..... #pallaintegåkännsfettjobbigajayolo

Och imorgon kommer kära alicebalice och stanna tills på söndag, weeey

Bara 20 dagar kvar till livets topp


Made my night


Then I would

Tjäna människor! Har nyss vart och fotat i studion med Johnny, och tävlings kläderna på. Får se resultaten sen. Hoppas väl på de bästa! :)
Fick även ett par nya kingsland byxor av Johnny, tack så sjuuuukt mycket!!
Åå jag bara taggar tävlingen nu med nya grejer..
Ska nog snart dra och rida min Hilda , sen blir de väl middag och sen träffa idis och ekan.
Pusshej


push play

hola amigooooos.
inatt sov Wilmis här, var med boysen på kvällen sen vid elva drog vi hem och åt kvälls fika(<33333) , snacka skype osv.
Blev upp tidigt imorse efter som jag hade stalljour, så drog till stallet 8 och tog ut hästarna, mocka och sånt där. tog typ nån timme eller så,så drog vi upp och fika i cafeterian. Sen red jag Prinsen också. btw, alla ridpass och om hästarna kan ni läsa här : LÄNK
har ju, som ni kanske vet ny blogg åt de för ryttarsattsningen. Men de blir nog grymt och samla allt som har med ridning/hästar och allt att göra så dom som vill läsa de, läser där :)
 
Imorgon, dra jag och blir fotad av Johnny sen ska jag nog vara med Idis. och såklart rida;)
 
 
 
 
 

RSS 2.0