May. 31, 2013

Super väder ute, saknas bara sommar lov. Dock är jag hur förkyld som helst men jag klarar mig nog ;)
Har fikat som en gnu idag, seriöst. Först på mentorstiden, sen på SO:n, sedan med elevrådet och sist på elevensval. Och man kan ju liksom inte tacka nej så jag har alltså käkat som en björn men ändå är jag hungrig.. De är inte lätt alltså.
Ska strax äta sen duscha, sedan blir de grilla med lite folk tror jag? Får väl se vad de blir.
Hörs senare


klen

Vakna halv sju imorse vilket inte är likt mig. Iallafall så mådde jag typ illa men drog mig iväg på skolan ändå. Höll till rasten sen drog jag hem, så nu sitter jag här och snackar med mosis som också är hemma idag. Är förkyld om ni undrar, och har slem i hela halsen verkligen.
Kikar kläder på lite sider och hoppas att klänningen och kläderna jag beställde kommer idag. Annars blir jag depp.
Ska rida sen, ska nog antagligen tillbaka till skolan om jag orkar, men just nu känns de inte alls så, men rida idag är ett måste!
 
 
 

Sen fredags


Days like this

Sorry för sämst uppdatering, men jag har så mycket gör mig;)
Iallafall så går de så bra de kan gå med Hilda, allt känns super på så vis. Och de känns grymt med prinsen också såklart, har aldrig känts så bra som rundan i Ånge i 1m. Så ja livet rullar på som vanligt och i helgen kommer Alice och Ellen fyller hela 15 år! Så ska fira henne såklart, ska också träffa mina små kusiner.
Haha ända som går fel är väl att jag är trött exakt helahela tiden! Men de ska nog gå bra.
Ikväll är de hoppträning och jag taggar fan as mycket, hoppas på finare banhoppning eller nåt i den stilen.
Syna när vi syns bloggen, ciaaao


Och ännu fler

Tack Johnny och Jonna för bilderna :)


Bilder sen gårdagen


Resultatet igår

En bom föll i 90cm, helt mitt fel! Red inte alls kände jag. Men efter de så red jag verkligen! Var rätt bra runda ändå i 90 och han tände verkligen på banan.

Sedan 100cm var så sjukt bra! Kände verkligen mig riktigt pepp då, och skulle ta igen den där satans bommen som föll i 90. Så jag red över alla hinder med bra fart och fick en femte placering i 100! Riktigt nöjd, riktigtriktigt nöjd!

Finafinafina bästaste häst<3<


Ombre


Sick of this

Hola amigos ✋
Imorse när jag vakna var skype igång, så ja de har ju som vart igång hela natten, kul ahahha.
Satt hos frisören och gjorde håret i 3 och en halv timme nästan. Men de var det värt.
Nu sitter jag på ug med Adam och Mattias, ska typ hitta på nåt antar jag.
Hör sen pusshej


keep on dreaming

mått sådär idag, så fick åka till farmor innan lunch och stanna här. Käkade lunch på cg och senare blir de pannkakor. alltid så underbart hos farmor ;)
Ska ändå på hoppträningen i ikväll, eftersom jag ska tävla på lördag +att jag mår bättre nu. Ska hoppa både Prinsen och Hilda och sen taggar jag och min prins tävlingen i Ånge. Vet inte om jag skrivit att jag ska tävlat tidigare? haha.. ska iallafall hoppa 90-100cm.
Nu ska jag gå ner och äta macka<3333 så ha det så bra så lääänge 
 

I don't wanna hold you if you wanna go

 
 
 
 sjuktjävlabrasåhimlaunderbart

I would rather learn what it feels like to burn


May. 12, 2013

Fick vänta flera timmar i fredags på att få komma iväg, helvetes norrtåg!! Så de blev ersättnings buss och jag vara framme halv 8 i Åre och jag skulle vart framme halv 6 så de suger. MEN jag kom ju fram iallafall.
Iallafall så var jag ju då i Åre på kvällen sen drog vi till järpen lite senare, haft myst och kollat film, ätit och pratat, träffa folk osv.
Nu sitter jag på tåget som tar mig hem. Är alltid tråkigt att lämna Alice, men vi ses ju snart igen bästa<3
Är hemma vid halv 6 och då blir de väl te eller nåt, hihi. Ska träffa älskling i guess sen blir de typ ta de lugnt hela kvällen för jag är trött idag.


Burning everything we buildt

Hej! Har varit usel på att blogga men aja yolo.
Nu sitter jag på tåget påväg till järpen,med finaste musiken i lurarna<3 ska sova hos bästisfestis till söndag. Vi ska väl träffa folk och hänga fett i Åre eller nåt.
Uppdaterar när jag känner för de:) puuuss hej


Presenterna

Sen fick jag ett par vita converse av familjen två dagar innan :)


Can't hold back

Födelsedagen var helt klart grym. Fick massor av fina presenter, fika och hur kul som helst. De blev grillning vid nåt vindskydd sen också, mysigt var de.
Sen sov Wilma och Femke hos mig, vi kika lite film och åt gott kvälls fika!
De kommer bilder och en video sen också!!

Idag klev jag upp typ 20 över 10 för att åka till Sundsvall med Fanny. Vi mötte upp Alicia och Ellen där och sen träffade vi Filippa och hennes kompis också. Vi kollade på Anton Ewald och stog faktiskt vid scenen;) sen köpte jag ett skal som han signera. Så de var grymt!
Nu är vi påväg hem och ska rida på direkten när jag kommit hem, sen blir de väl mys kväll, är sjukt trött alltså! :)

Haft en grym helg och hoppas att de fortsätter så. Puuuss


godnatt babes

Tumblr_mg0oblnlah1s2461co1_500_large
72167_450835441660618_18132882_n_large
 
hahaha natti

when im down can you pick me up?

hola amigos. som vanligt, en ok dag på skolan. hade idrott sista lektionen och sedan drog jag och Mois hem till mig och fika och prata. Nu ska jag snart käka sen blir de iväg till käraste Hilda som var en riktig stjätna igår! hon hoppade hur duktigt som helst och de var liksom första gången?! min alldeles egen stjärna<3
Imorgon är de min dag, taggar faktiskt konstigt nog? trodde jag hade växt ifrån de men inte de inte ;) Framor kommer typ efter skolan, sen på kvällen kommer massa annat folk och fika och sedan vet jag inte vad vi hittar på. känns bra att de är på en fredag!!!
 
hahah, åååå saknar turkiet
(jag som ser super sur ut)

Valborg

Red efter skolan, sedan duscha jag och drog på affären sen vidare till brudsen i bensjö. Vi käka tacos, träffa några små vänner, öste moppe, osv ..
Nu har alla dragit och jag och ekan ba chilla typ. Ska sova strax så godnatt kära vänner hoppas ni hade en farofylld Valborg🙌


RSS 2.0