Äntligen

Hola bloggen, har tagit hål i tungan idag, typ as snyggt och as ont HIHO. Kan inte tugga vilket betyder att jag inte kan äta. Så har endast druckit drick yoghurt och sånt i den stilen. Har prövat barn mat och den smakar fan och nu har jag tagit mig tid att göra milkshake, is te och mosad banan. De får duga, fast jag är svin hungrig. Palla inte trycket😩😩 men ska försöka


Blir inte alltid som man tänkt sig

Rackarns fin väder, jag vill ligga inne hela dagen och slöa. Kolla på film och deppa, haha... Fin väder när jag minst behöver de😩 fucklife<33333


Lalala

Sov hos Ellen inatt, skola idag sedan hem till Ellen igen och kika call girl. Ska kolla färdigt sen drar jag nog och rider och käkar. Imorgon staden, ska nog shoppa lite osv, HIHO.
Hörsheeej


Aug. 13, 2013

Drog och mötte Tobbe och Marit på tåget, sen drog jag Alice och Kronta till Ellen och Femko för lite fika. Imorgon drar jag och jag taggar som satan, har fortfarande inte städat färdigt eller packa färdigt men de hinns de med;)
Ska dra och rida om nån timme eller nåt skulle jag tro sen fixa allt tills imorgon och vara ute med vänner.
Ska fixa nåra tidsinställda inlägg och kanske att jag kan blogga från hotellet, de märks .
Bloggar seeeen puss hej


Don't cry for the lost


Packa och städa

Endast två dagar kvar och jag har inte äns börjat packa, men ska nog ta och göra de trots allt.
Alice kom igår, vi var med Ronja mest och jag drog och red typ. Inte mycket hände. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska såklart dra och rida och sen får väl vädret bestämma tyvärr.
Nu ska jag dra fram resväskan, börja packa och städa rummet lite. Hörs senare


Count down


Well tonight let's be honest

heeeeej. Bara sådär 5 dagar tills jag dra till turkiet, ska bli så jäääävla najs. Bestämde mig för att förbereda mig typ imorgon eller nåt, packa osv.
aja , har nyss varit och hälsat på syster i gimån med lite folk. Ska kika film med Sandra och Ellen nu, kommer dock inte hinna se klart för om cirka 40 min drar jag och rider Hildur. Efter det har jag kvällen framför mig, så får se vad jag hittar på. fundera lite på att städa mitt rum eftersom snorungarna sov här när jag var i järpen. Eller så blir de bara att slappa för de är så uselt väder här i bräcke tyvärr, MEEEN snart dra man ju sig mot lite varmare breddgrader.
 
http://distilleryimage8.ak.instagram.com/eb7a6020fee011e28db822000a1f9720_7.jpg

Today

Öste lite cross och fyrhjuling med lite folk. Nu käka ju mackor, och vädret börja klarna upp så de blir väl utgång straxxxx


Järpeeen

Nån rackare på ask skrev att jag skulle blogga så jag gör de.
Nu är jag i järpen, som alla kanske inte vet. Kom hit igår och stannar till imorgon eller torsdag skulle jag tro. Får se hur de blir, tar en dag i taget liksssom.
På onsdag nästa vecka dra jag till Turkiet, ska bli så otroligt jävla underbart! Bli brun, komma från bräcke, shoppa, äta och bada. Blir samma hotell som för två år sen, ska bli så jäkla kul, taggar galet alltså.
Just nu chilla vi och lyssna på musik, ska väl dra oss och sova snart kanske.
Och hörrni glöm inte ask, http://ask.fm/deniseglad
Höööörs hej


Bästa jag någonsin läst


RSS 2.0