*



Julfest







uppdaterar

hejsan. Ska börja med att säga att jag har panik över julfesten på torsdag, julafton nästa vecka och nyår om nån vecka. Har ju inget att ha på mig? inget jag kan tänka mig till dom tillfällena. OCH därför, så drar jag mig till östersund imorgon och letar mig lite kläder att använda och möjligtvis ett par skor. Sååå jag hoppas verkligen att mina kläd problem löser sig imorgon annars vet jag inte vad jag gör?
Iallafall, så har jag satt min kära häst på vila i cirka en månad fram över, ska därmed bara skritta den här månaden typ. ska då sätta igång henne i januari igen, så de känns super med tanke på att jag har slarv ridigt hela den här veckan för jag känt mig så stressad, haha. Har inte äns någat att stressa över typ? xd Men nu när jul, nyår och lov kommer, vilket betyder att jag antagligen kommer vara borta en hel del, så bestämde jag mig för att ställa henne på vila nu :)
Har idag planerat nyår iallafall, så de är klart. Alice kommer hit nämligen. Nu ska jag fortsätta löka, har gjort de typ hela dagen +ridit men jag var lök i stalle med så.
 
ni får den här bilden för den dög inte till nåt annat, puss hej
 

ciao

hola amigos. Idag stannade jag hemma från skolan, kände mig inte så pigg imorse. Nu mår jag dock bättre och önska jag fick gå ut men de får jag inte när jag stannar hemma ... haha, såååå, Hilda får ju då stå idag eftersom jag måste stanna hemma, synd eftersom de var hyfsat väder.
Har inget mer att skriva, så vi hörs senare
 
bilden är tagen för ganska exakt ett år sen,goda tider bröder

Kolla vad jag fått

Tidigare julklapp
Shepherds <3 




bilden får tala

 
syster<3
 

midnight memories

galet vad bra deras nya album är !!!!
192 dagar tills jag får se dom

önskelistan

Shepherds
Macro Short Jacket
 
 
Bondelid set
 
 
Nike force
Nike Air Force 1 Mid GS
 
+
Slalom skidor 
 &
Pengar
 

Första december

Hola. De är söndag bara så ni vet, och jag har löka hela dagen. Varit hos Ellen till nu , drog hem och nu är jag med Ellen , Robin och Mattias . Dom har putta ner mig i snön typ ett antal gånger , så nu är jag blöt och less, haha men aaaajaaa Ska bara slöa resten av kvällen också. 
Imorgon är de måndag, måste dra rida och sen fyller Miranda år också så ska såklart fira henne. sen på tisdag ska jag till stan och träffa lite folk och kika bio. 
Hörsheeeej
Finaste glad syskon<3333






RSS 2.0