day after yesterday

tjoho.  Har vart torsdag som ni flesta redan vet antar jag. Och torsdagar är chill dagar! Hk, träslöd och syslöjd på schemat. och mjukis kläder kör jag, blomman och lukas på ;)
Efter skolan drog jag hem och satte direkt på pll. Så kom Elen och vi kolla på de då. sen var de dags för Ellen att gå sin väg. haha, nämen hon skulle till farmor sin! Och jag drog på gröntkort kursen. Var där drygt en timme, så kom mamma och hämta mig i stallet och Mattias och Ellen också för den delen. Så drog vi ju till backen då och typ , ja vad gör man i en slalombacke?
Iallafall så kom jag hem vid halv tio nångång. kolla på pll och syster hade fixa fika till mig, (kan vara för att jag mutade henne ;) ) hahha, men de funka ju iallafall.
Och kolla på ett till avsnutt av pll ofc !
Nu ska jag mysa ner mig i sängen när jag bloggat färdigt då såklart, och lyssna på musik, standart. Haha, somnar alltid med hörlurarna på så jag krossar dom typ under natten men jaja ;)
Och imorgon är de fredag. också rätt chill med elevens val hela efter middagen. Foto har ju jag då. Och imorgon ska vi dra på stort!! jajameeen. fota i studio förstår ni. fast de har jag ju ioförsej gjort förut men liksom ändå!
Sen drar jag till stan tro jag, men la familia. shoppar lite fast man är ju bankrutt, men mamsen betalar! ;)
ochochoch imorgon är de ääääntligen ny månad , vilket betyder nytt internet på teleeeen , åh vad jag älskar februari i år alltså <3
 

men nu, nattiinatti
 
rätt gangster var jag ju!
hoooola blondi
 

Mot stallet


Let it go

Ellen följde med till dennans place efter skolan. Vi fixa gofika och te såklart ;) och film på de! Breaking dawn 2 . Somnade en stund gjorde jag och kolla inte så mycket, men den lilla biten jag såg tyckta jag nästan var värdelöst alltihop. Då är ju pll 100 bättre!!
Så nu blir de pll och senare hoppträning :)

Haha sjukt sann bild , herregud ! :D


Up-side-down

Bloggen blev sjukt en formig och jag tyckte inte alls de vart bra :( men jag ska fixa nåt nytt, super bra. Men inte nu, de har jag inte tid med ;)

Och shitttt, Justin så jävla underbar!!! 😍😍😍
Godnatt blooooggen


Skiiii stars ⭐

Haha, Ellen vurpa och skidan försvann :') men efter ett tag hitta vi den och kämpa vidare i skogen! Själv! Och vurpa igen...
Rätt söta är vi ju! ;) älskar dig min pärla<3


And my word is true like the sky is blue


Jack in the box without a key to lock it

Äntligen hemma! Segaste som finns med No hela eftermiddagen.. Usch
Nu blir de pll👌 och te på de ofc.
Sen backen ikväll med Ellen fjällen, Greta och Mattutas tro jag .
Tjarå mesar och resten


Kära NO

Jag hatar dig.


Goodnight


Just chilli'n

Hola amigos! Nu sitter jag på rummet mitt med kroni , datorn och mig själv. Dunkar musik och ba chillar liksom.
Väntar på att Fanny ska dyka upp, då ska vi dricka te 😍 #te #forever !
Ikväll blir de tjej, ska nämligen kolla på film i biosalongen,gryymt va? ;)



helgen

de är faktiskt så att jag har försökt bloggat flera gånger om. men de bara skiter sig och fungerar inte!
Iallafall, så har jag myst hela helgen typ. Var i stan i fredags först kolla på Johnnys fotoutställning, så himla fina bilder verkligen! och även nån på mig och min finaste Prinsen ;)
(tågresan in liksom)
 
Sen drog jag och Nora ner på stan, gick runt och kolla osv, träffa Mattias en snabbis, gick också med blomman sen.
Lämnade in min klocka också, som jag har lyckats förstöra? dom ringde sen och var klar så jag fick tillbaks den, men sen hände de nåt när jag var och bowla på kvällen med Moa, så då gick den typ sönder igen. Jävla pajas klocka. aja, ska väl snart får fylla år! då står ju klocka längst upp på listan tro jag.
aja, i vilket fall så var ju som sagt och och Moa och bowla med hennes kusiner och pappa osv.
och nya skalet lös upp i bowlinghallen ;)
Sedan åt vi middag på Captin Cook tro jag de hette. Sen åkte vi hem och var hemma vid nio cirka! Jag, och Moa packade grejer och drog oss iväg för att sova hos Ellen.
När vi kom fram så myste vi och kolla på film och åt massa gott. Sen snacka vi och läste håkan bråkan ;) haha.  somnade inte förns 3 nångång.
 
Sen igår,(lördag) så var jag med Ellen och Wilma hela dagen. Vi gick på affären och köpte massa gott och sen drog vi till Ellen och gjorde middag. Fläskfilé och pommes! blev faktiskt as gott, vi var riktiga mäster kockar ska ni veta.
 
Sen kolla vi på film, åt mer gott och dansade.
Ellen får stå för bilden ;)
Sen drog jag hem på kvällen, Julia kom och vi drog ut på byn. satt oss och loda vid coop och vänta på massa folk. Sen drog vi till Julia och drack te! Alla drog fast jag och Adam blev kvar. Vi kolla på tv och snacka. Sen drog vi hem vid 3.
Pappa kom och hämta mig vi 14 nångång hos Adam, så ja, vi åkte hem och jag städa lite på rummet. nu ska jag äta nåt och vänta på Flanders! Sen blir de te ;)
Nu pll <3 pusshej

you are what you eat

hahahhahahahahah
¨Tumblr_lyeb6m0foq1qgxzj7o1_500_large

bästa

 
i lurarna hela tiden liksommmmm. så sjukt bra så man dör ju!
Passenger <3
 
men nu ska jag nämligen dra mig ur soffan osv.. ska nämligen gå till sjuklingen Ellen och mysa lite :) och på vägen dit blir de såklart musik, passsssenger!
Sen ska jag på gröntkort kurs, en timma från 5. Sen drar jag till Fanny och ska nog träffa älskling och mattutas skulle jag tro. och, aa standart med te liksom! sen ug maybe baby?
hörs, pusshej

Mot stallet


omg bara 90 dagar kvar

Justiiiiiiiiinnnnn (<3333) 😍😍


Godnatt bloggen


The typical farsan


Lite sådär sjukling

Idag är en sjuk dag. Har ont i örat, eller ja bakom och så har jag nog infektion. Sen har nog min kära mamma och syster smittat mig med mer förkylning, har sovit dåligt och beslutat att stanna hemma nämligen. Heeelt frisk skulle jag gärna vilka bli, dock är de ju -27 grader så helt frisk lär jag ju aldrig bli för kylan typ.
Somna om ska jag göra nu, godnatt. Eller nåt sånt :p


Mysis pysis

Hola amigos
Nu blir de film mys och pll med bästisfestis och sen sova!
Pussssheeej


They all seams wrong

Tjenixen
Finns inte så mycket att berätta, de har ju vart skola liksom. Same shit different days.
Flanders sover här inatt nämligen. Har köpt god fika till ikväll och de blir även tacos till middag 👍
Nu blir de väl att mysa ba, och kolls pll! De är ju så kyligt ute idag ni vet, fat de hindrar väl inte en norrlänning. Eller så gör de de! Pll forever 😍


@deniseglad

Följ mig på Insta och ni får möjligen se massa god fika #te #forever osv.
@deniseglad


we said forever


top noccch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dags för ny OP kände jag. så kär i plagget ♥#opforever
dock är jag ju pank, men jag kanske kan tjata lite på mamsen. eller önska mig i födelsedags present, men just.. de är ju bara typ 4 och en halv månad kvar :( fandå
 

Fml kände jag typ då

Har nämligen inte vart inne på fb, och inte kunnat bloggat osv senaste dagarna för att mitt kära internet tagit slut. Såååå, jag har ju alltså bara internet när jag är hemma nästan :( i februari laddas de på nytt så vänta nu, typ 10 dagar kvar? Fml.


fjällen bokstavligen

hejhopp!
kom hem för ett tag sen, har nämligen vart i Fjällen bokstavligen i hela helgen och inte hos Ellen som jag kallar Fjällen utan i Fjällen med Ellen ;) . de har jag inte heller bloggat om, skulle jag tro, för jag är så glömsk!
Har iallafall haft de super duper mysigt senaste dagarna men Hakfelt familjen.
Fredag så åkte vi vid 4 till Ellens farmor och farfar och käkade där. de var gudomligt god potatis ska ni veta!!! ♥♥ Sedan drog vi då oss mot Fjällen, alltså åkersjön. Stannade till i stan och shoppa med oss mat, gott och såntdär. Sen när vi kom fram till bakvattnet (där hakfelts stuga ligger) så myste vi bara och åt chips!
Lördag så sov vi tills vi vakna, haha(noshit). Sen åt vi frulle och drog på oss skoter grejerna för vi skulle nämligen ut på skoter tur! så ja, vi åkte skoter bort nånstans och åt hos några släktingar till dom (tro jag). drack lite oboy och hade de ällmänt trevligt då. Sedan till baka till stugan och jag och Ellen somna typ i pulkan där bak, fast än de guppa så jag vet inte vad! När vi kom tillbaka så körde jag och Ellen tävling om vem som duscha snabbast ;) och vi fick typ exakt samma tid! sjukt, men faktiskt ;) Sen spela vi tvspel, först lite hugo och race-a runt typ. sedan bestämde jag krigs spel! haha, jag vann varje gång!!!.... eller så vann jag inte en ända :( men jag Ellen och David skratta som nå tokar iallafall, har inte haft så kul på shiiit, vet inte hur länge! när vi sedan tröttnat på att spela efter nå timme eller så, så tog jag och Ellen en låååång promis i mörkret och snacka osv. var ute i typ mer än en timme. riktigt skönt var de faktiskt! sen när vi kom hem så snacka vi lite till och sen la vi oss och jag somnade nog först skulle jag tro ;)
Söndag så ja, som vi tills vi vakna igen... Sen gjorde vi ju morgonrutinen och käkade frukost då! Sen drog jag och Jon(hakfelt pappa) ut på skoter tur. körde upp på nån fjäll tog och de var grymt häftigt de! träden såg ut som små svarta prickar nästan! har nog aldrig vart så högt upp förutom när jag flög flygplan då. Snö surfa gjorde vi också, haha och har nog aldrig åkt så fort på skoter nångång. men jag, mini glad gillar ju fart och allt som är lite farligt som Jon säger, och de gör jag nog också. men sjukt kul var de iallafall och fin väder också ! :D
ja, iallafall så drog vi ju tillbaka till stugan sen och då drog vi oss hemmåt. stannade på donken så alla fick äta och de tog dryg 2 timmar att komma hem från fjällen!
ja, första men inte sista gången jag följer med heller! hoppas jaaaa.
 
nåååra bilder på mig och fjällen ellen! får fler sen gott folk.
puss hej
 
 
HAHAHAAHAHA, super mupppppp alla dar i veckan!

Count Me In

Hola amigos.
Har nämligen fulat mig hela dagen typ, haft chill dag faktiskt. Sy-slöjd, trä-slöjd och hk har jag haft. Grattat 14åringen Anna och ätit amerikanska pannkakor, gjort ett telefon fodral och en box skylt typ.
Sen skulle blomman följa med hem after daa school, men vi drog ner på skolan först och hämta min mapp och blev kvar typ 1 timme och dampa likssooom ;)
Sen hem och kolla på film, den gamla, men bästa Beta house! Fika typ också såklart, och drack te ;)
Sen, drog vi till stallet på grönkortkurs och fick typ reda på hur de hela skulle se ut osv.
Och nu sitter jag här och har nyss käkat middag. Ska på affären strax. Typ handla åt farfar sedan hämta lillasyster och åka till bensjö.
Kanske blir till att Tea om de inte tar allt för långtid liksom. Märks väl

Hörs sen pussheeej


blondi

 
från i somras, sjukt vad jag var blond?! kan inte se mig själv så längre typ :s
haha, om ni undra så är jag den längsta där med LA tröja och platinablont hår!
 
snodde från Nicolinas blogg nämligen.
 

de trodde vi inte

 
dehär trodde vi inte om jockiboi, right?
fanns nåt mer än en korkad en typ.
nä, men, kärlek till han faktiskt !

Hockey

Hola amigos!
Sitter på hockey med massa folk då typ. Ska väl hem snart och sedan ta in min kära vovve. Också dricka te(OFC<3333), och typ sova.
Har nämligen städat min stora garderob nu, så mina kläder slipper trängas ;) var de jobbigaste jag gjort på länge. var ju en sån som kasta in grejer i garderoben när jag städa en gång i tiden. och garderoben var bokstavligen full av grejer verkligen.. blev super nöjd ju iallafall. Eller nåt sånt!

Nu ska jag kolla klart på hockey, pusshajjjj


pll och glass


reality

 
 

favoriterna

 
 
:love:

helgeeen

hooola.
Emmelie slagga här fredag till lördag. Vi tea hos flanders såklart, med typ Adam, Mattutas, Kroni och Ted. träffade också Wilmis, Alva, Ella och Nicolina en snabbis. ja vi typ drog hem halv ett eller nåt och somna typ på stört :p
 
Sen igår då, så åkte Emmelie hem vid typ 1-2 ? ja, nångång där. Så kom Kroni och visa lite party tricks. nä men. vi gjorde typ ingenting sen drog han och jag hoppa in i duschen. Sedan kom Fanny och jag städade rummet. damma och lite sånt. Sen kom Mattutas och Fanny drog, Sen kom Fanny igen och vi åt chips, dipp och drack cola och kolla på film.
Haha, shit rööörigt de blev. men ni fattar nog. ;)
aja, sen kom Adam iallafall och resten drog. vi gick och la oss, (no shit). och nu har Adam dragit hem och jag sitter och bloggar då typ.
ska kanske dra och rida, kände typ för de. har blivit beroende av stallet igen, som likssssoom är skit bra typ :D
Annars ska jag typ inte göra nånting idag, tea med dreamteam såklart. men sen så är de ju söndag så jag ska inte göra ett piiiisss, hah jo

och påtal om stallet så ska jag lägga upp alla bilder som Johnny tog btw! eller nä, men många för aa... haha dom kommer snart dom då. brb ;)
 
en liten smak prov=

svartvitt


Nu spränger vi taket

Tjäna!
Har inte bloggat då typ, och de är nämligen så att... Jag har ingen ursäkt till de, alls. Men ja, "livet kom emellan" ;)
Kom hem för ett tag sen, har vart och åkt skidor, med massssa folk. Har en fullspäckad helg nämligen. Har till och med fått skita i grejer för att helgen är för kort liksom. Skitttliiiiv!!! Ha, nerå .
Imorgon kommer Emmelie hit iallafall, sover här och så fyller min mamma pr också. Så de blir god middag och gofika ;) sen te såklart

Yeeeees, vi som är ösarna!


Sann bild!

- godnatt <3


Cool kids never die

Hejsan
Nora följde med efter skolan och sedan kom massa annat folk.
Har nyss käka, nämligen. Ska till backen om typ en halv timme, om vi kommer iväg för mamma har fullt upp och kunde inte hämta oss, nääpp. Men då har hon ju i för sig lovat att skjutsa i helgen och hela nästa vecka!
Så de gör ju liksom inget typ ;)

Imorgon är de onsdag, vilket betyder hoppträning. Lär väl antagligen slapp tills dess iallafall, sen dra dit tidigare och dricka te har jag planerat ;) teeee <3 <3

Nora har en iPhone 5 och inte jag :( så jag passa på att ta lite bilder nämligen !


Worst thing

Drar nog till slalom backen imorgon, lär ju bli piss väder bara därför. Men de sket väl en hård rockare i ;)

Haha, nattinatti


The Back-up Plan

tjenixen.
Mois följde med mig hem efter skolan, vi fika sen börja vi kolla på en film nämligen The Back-up Plan. Faktiskt värd att se!
Men sen kom de besök och avbröt.. haha nämen, Fanny, Karl och Mattutas kom nämligen på te, så ja vi drack te och snacka och ja de standard. haha, shit låter verkligen som pensionärer?! Men aja, te forever :love: :love:
Moa drog nyss, hann kolla klart på filmen iallafall ;)
Ska typ tea igen sen tro jag, Flanders ska höra av sig tro jag vi sa och ja, så lär de ju som sagt, bli te!
Medans jag väntar ska jag hitta nåt kul att blogga om, hade jag tänkt. så brb då typ?
 

lite ändringar

 
ser ni de inte, tryck f5.
och sen undrar jag såklart vad ni tycker om de nya liksom?
 
 

efter som vanligt

Dag 17 – Det här är mitt favoritplagg

 

OP forever <3
 

Dag 18 – Mitt favoritminne.

 

gotland helt klart!

 

Dag 19 – Kyssar är

 

nåt av de bästa som finns

 

Dag 20 – Det här upprör mig.

VAVAVVAVAVA? fattar inte, meeeeen okejjj :s


Natten är vacker, du är som natten.

 
Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i  himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr  sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.
  
 
refrängen :love: :love: :love:

Senaste dagarna

Igår, stalljour på morgonen sedan slalombacken för första gången den här säsongen med Emmelie och Flanderns. Efter de drog jag till stallet, körde lite dressyr med prinsen. Gick super, fast vi båda är lite oridna eller vad man ska kalla de?
Idag har jag hunnit med slalom igen, med Flanders, Stina och Mattutas. Nu vill jag åka och rida, meeeen mamma är tjurig och vill nämligen städa, så jag lär ju inte ta mig iväg.
Sjukt trött är jag också, inte sovit så mycket på senaste, lov och ja #yolo. Hahahahah nerå ;) men typ

Ska hitta på nåt kul nu, tuppis kanske?! :love:
Hihi

(Ja de är nämligen jag som sitter där i snön efter en vurpa av 100 ungefär)


Birsta igår

Tävlings skjorta
Ridhandskar
Ridstrumpor
Bh
Trosor
Kuddar
Matta
USA tröja/hood
Dyna att ha datorn på
Chips
Ramar
Ring
Pyjamas skjorts


Sen badrums inredning från lagerhaus:
3 handdukar
Big Girls don't cry plåster
Doftpåse
Text till väggar
Shit happens toapapper
Rosa soptunna
Gästbricka
3 handdukshängare
Värmeljus
Matta
(Allt är typ rosa btw) ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3483823/images/2013/pic_50e84baae087c30a6793729a.jpg" class="image">


Sundsvall nästa


kan de bli bättre?

tjääääääna! 
idag är ju en sjukt bra dag ska ni veta. 
Ellen som hos mig inatt, sen drog vi till henne imorse och fixa oss där och grejer. sedan gick vi till min farfar och hälsa på mina kusiner osv, och som ni kanske visste så har jag och Ellen samma kusiner där eller aa... 
aaa, iallafall så lekte vi på eller vad man ska säga?  Sen vid 5 så fick vi skjuts hem och jag käkade middag då. 
Sedan bytte jag om och drog till stallet, fikade där och träffa Johnny och snacka lite, med mamma också! Han ska nämligen följa med när jag ska tävla och ta kort. vilket jag är nå sjukt tacksam för!
I vilket fall så fick jag en kingsland kavaj , av Johnny! som typ tack för han ska få följa med, men de är ju jag som ska tacka liksom?! :D 
Kavajen iallafall,, sååååååååååååååååååå fin <3<3<3 marin-blå med rosa, svarta och vita detaljer som ni kan se. och jag mena, kan de bli bättre?! 
TACK SÅ HEMSKT MYCKET JOHNNY!!! 
 
 
--------------------------
 
Imorgon, drar jag till sundsvall med la familia. kändes lite jobbigt faktiskt.. haha 
jag som är helt pank?! men mamma betalar , då säger man bara inte nej!!!!!!!!!!! ;) sen måste jag ju bara äta pasta och köttfärssås på ikea :love: :love: typ de bästa som finns 
Sen på kvällen, ska jag verkligen mysssssaaa, eller jag vet inte. kanske dricka te som är standard? 
sen på lördag ska jag upp tidigt igen...... stalljour, men jag ska inte klaga, för då får man ju rida! haha, kan jag göra fast än jag har stalljour men ändå liksom(intresse klubben antecknar :thumbup: )
 
puussss hej 
 
 

Sha //Wilmis


Kusinvitamin


tjheenixen

Dag 8 – Mitt senaste köp

skjortan, mjukis tröjan och klockan 
 

Dag 9 – 10 saker ni inte visste om mig

gjorde den ju för typ nån vecka sen eller nåt, här har ni samma ;)

 

  • Mitt fullständiga namn är Denise Minna Evelina Glad
  • Jag äter inte ris
  • Jag hatar katter, är liv rädd för dom också 
  • Jag tar inte i skinka, de är typ min fobi 
  • Jag blir helt loss om jag dricker champis
  • Jag är världens dåligaste förlorare, oftast iallafall
  • Jag har världens bästa pojkvän
  • Jag säger "tjenixen" hela tiden
  • Jag vill ha Prinsen
  • Jag är klumpig, klantig, glömsk och dum

 

Dag 10 – Mina favoritskor

 

sköna och enkla att ta på! 

 

Dag 11 – Vad jag åt idag.

äter all the time ;) , så... men middagen har ni ju här iallafall :

 

 

Dag 12 – Det här faller jag för

bruna ögon<3<3<3<3<3

 

Dag 13 – Mitt livsmål är

 

haha, vet inte riktigt vad de ska betyda? meeeeeeeen, ja kanske, käka mer på subway<33333

hahahahhahahah, skojjjja. men jag vet inte, jobba bra i skolan, skaffa mycket pengar och sånt där när man blir stora ;)

 

Dag 14 – Det här hade jag på mig idag

haft på mig aaaalllt möjligt idag!

onepiece, träningskläder, jeans&skjort, mjukis grejer, osv..

 

Dag 15 – Mina favoritserier är

 

Dag 16 – Bild på mig och min bästa vän.

 

har ju fler än en, men måste jag välja en så är ju Mois,  Blomman är mig närmast av alla på hela jorden. känt mig längst, vet allt om mig,verkligen, och hon litar jag påå till 10000000000000% . vi är oslagbara du och jag blomman <3 de vi har är mer än vänskap. älskar dig världens underbaraste finaste tjej, du är guld värd verkligen

 

 

 


Yesterday

Tog inte värst mycke bilder men..


ny början, 2013

nyår löften, skaffat några sånna kanske? 
de har dennan gjort iallafall !
  1. träna mer
  2. sluta bita på naglarna (slutat redan typ men ja)
  3. umgås mer med dom som gör mig glad
bara att börja? vavavava?! 
ska iallafall dra ner och träna nu ett tag, men jag bloggar mer sen, och så kommer bilder sen igår. 
 
pussshej
 

RSS 2.0