Ask me

http://ask.fm/deniseglad
Fråååågaaaaaa på baaa

Bjudet på den fina bilden


To young to know about forever

Tja. Igår var en lång dag, typ.
Klev upp typ kvart i nio och drog till stallet för att lös hoppa min fina Hilda och även Conti. Sen när de var klart så drog jag ut på en finare rid tur med prinsen! Fin väder och allt. Sen drog jag hem och duscha osv, så ringde Lotta och Johan så drog jag och åkte skoter med dom i några timmar, var super najs! Grilla också, haha riktigt bra på braser vi ;)
Pappa kom och hämta mig vid 5 och vid 6 käka vi middag med lite släktingar.
Sedan kom Mattias, Kevin och Mackan. Och efter ett tag kom Femke också. Så vi drog typ ut och leta dom andra, Adam och dom som vägrade säga vart dom var. Försökte hänga med på moppen men de gick ju sådär. Lura oss ända till soptippen! Haha, men sen kom vi rätt. Killarna stod runt en eld, och typ tre epor plus husvagn var där, och såklart typ Elvis musik. Livsnjutarna!
Sen drog vi upp på gymmet, jag, Femke , Kevin, Adam och Mackan. Basta bland annat, fast jag sprang runt lite överallt. Sen drog jag och femko hem till mig och åt kvällsfika(<3333) skrev på kik och jag typ somna :p så vaknade vi väl vid typ 10 kanske om man räknar med klockan framställd. Haha. Sen käka vi frulle och femko duscha, sen drog hon och skulle jobba på bio så nu är jag här helt själv, tänkte dra och rida Hilda men insåg att mamma är i backen med bilen så tar mig ingen vart. Aja går bli senare de då.
Får se vad jag hitta på ikväll, inga planer för tillfället. Hör av er om ni vill hitta på nåt ,kik: deniseglad
Pusshej


Sometimes all you can do is hate

Har vart en toppen dag, följde med Ellen efter skolan sen hem och käka ovärdig och red Hildis. Gick super!! Åå så kär i ponnyn <3
Finally, my madre köpte böckerna jag ville ha, haha så usel på att läsa men dom såg så frestande ut ;) fast först måste jag ju läsa ut Justin boken, har inte läst den än, så måste ju liksom.
Men nu måste jag plugga med passenger i lurarn,tröttnar aldrig! har spanska prov och massa engelska också... Så aa.. Aja hör sen pusshej


I'm sorry I can't find the right words

HOLA amigos!
Har inte lagt speciellt mycket tid på bloggen, livet är en gåva, AHAHHAHAHA skoja nämen. Jag har så mycket att göra typ.
Livet känns underbart, jag har två underbara hästisar att rida. Ger mig mer glädje än allt annat. Är så sjukt tacksam som får rida Hilda! Verkligen. Bara längtar till jag kan börja hoppa henne, de känns som de kommer gå långt, bra :) hoppas på de bästa. Och prinsen, är inte karriären över än på ;) haha, min finaste prins kan jag bara inte ge upp så lätt känner jag fast bästisfestis tjatar om att jag kommer komma långt på Hildu, vilket jag hoppas,tror. Haha men iallafall så går de riktigt bra nu och Hilda börjat skapa bra band!
Idag, iallafall var jag och red Hilda, gick super. Och även Mosis följde med och red ymer! Sen var jag med Alicia, up. Vi fula oss lite sen drog vi på tjej, åt oss fet osv. Kollade även på Magic Mike, omg bara måste älska filmen !!! Så snygg Channing Tatum är , hihi
Snackade nyss med Flanders in the telefonen , men nu la vi på om ni ville veta. Ska sova nu, eller försöka. Godnatt människor, pusshej


Hair is a mess


Glad fredag på er


Tummenupp

Swefilmer får ett plus i kanten för den nya designen


you cant break a broken heart

hejsan.
Kom nyss hem faktiskt, har varit och ridit Hilda, unghästen jag rider då. gick väl ok sådär :) Skolan, har typ varit super seg idag, kändes som en evighet och de ända jag gjort är att kollat på klockan. Men sen var de ju över och jag jubla, typ. 
Nu ska jag fixa nåt gott att dricka, sen kolla på de nya pll avsnittet. som jag längtaaaat! haha
Sedan käk, och sen hoppträning med min allra finaste prins <3
 
och wilmis som fyllde demton igår, så hade ju inte tid med bloggen då heller ;)
blev hela dagen att fira henne!
pussohej
 

I'm dying


Senast inköpt som ni här inte fått sett


badass bitch


you can be the captain

hej människor. Idag, är en, ja jag vene söndag men ja. En usel och bra dag, mest knäpp, jag är den osmidigaste, dummaste, osmartaste individen på denna gjord.
Börjar med att jag ska till stan imorse, eller ja typ vid lunch. Så jag hoppar in i duschen och när jag är klar inser jag att jag inte har tid alls på mig. Men så hörs plötsligt en röst nerifrån och mamma ber mig kolla kläderna på nätet jag ville ha, och sånt kan man ju bara inte tacka nej till?! så jag satt mig ju då och kolla tills jag verkligen insåg att tåget snart skulle gå och även Miranda gapade efter mig. Så när de var typ 3 minuter kvar så sprang jag och Miranda ner till tåget med alla krafter, och får reda på att tåget är 20 minuter försenat. Så då står jag där helt osminkad, ny duschad och anfådd på station, så kommer jag på i sista sekund att buss kortet jag lånade av Femke måste hon ju få tillbaka och skulle jag inte hinna hem från stan så skulle ju de vara kört, så mamma fick promt komma och hämta de!
När vi väl kommer till stan, så går vi runt i affärer, jag köper bland annat 3 par trosor på gina och handkräm för mina torra händer. När jag skulle betala de, så har jag inte tillräckligt med pengar på kortet så jag tog hunkorna plånkan och betalar så istället. Efter som jag antagligen trodde att jag hade mer pengar på kortet än vad jag hade så var jag ju tvungen att ta reda på hur mycket jag faktiskt hade och gick runt överallt för att på tag på en jäkla minnes lapp! Sedan lägga upp lite av en budget såklart , haha ;) Så var de klart, och jag börja känna lilla hungern typ. så jag drar med mig syster på subway för en skönare macka! men när jag står där i kön, så inser jag att jag inte ville ha en macka så vi drog på donken istället. Förstod inte vad jag tänkte på när jag plötsligt beställer två cheese burgare och har aldrig typ orka fler än en :s haha.. så tvingade i mig den andra burgaren med trots allt.
När vi käkat, gick vi och träffa Yones, vi kika på lite mer kläder osv. blev även med tvingad till kalla badhusparken med skinnjackan på så trodde jag skulle frysa till is. sen kom Anton in till stan och vi gick och träffa han, så var de ju ja vi fyra då, som ni kanske förstår. Vi drog på donken och gjorde inte mycket alls tills jag inser att jag måste börja dra mig till tåget, och Miranda också såklart. Så boysen följde med och jag fick typ fett bråttom, för trodde inte vi skulle hinna men dom var övertyckad att vi skulle de så jag tog ett chillpill. Hann få ett gott skratt iallafall efter som Yones gjorde en snabbare ramling, hahahahahha dooog! Aja, så kom vi ju till stationen och sa hejdå osv.
Tåg resan gick ju bra om ni undra, och jag hoppade av tåget snabbt , för att hinna hem och äta sedan gå på bio med Wilmis! När jag kommer hem så ska jag ta fram pengarna och de för bion och hittar inte plånboken. Så jag fick tyo panik en stund. och tro inte att jag hitta den för de gjorde jag inte, haha, fick ju säga att jag tappat bort den och mamsen fick utbrott ungefär :s (har typ mitt hem i plånkan) plus att de låg mer än 500 spänn där så jag blev lite depp sådär. Men mamma fick tag på dom på tåget och de hittade tillsist plånkan med lättnad. dock visste dom inte om pengarna låg kvar. Men de kan jag ju nu i förväg säga att dom gjorde. YEY MIG!!!
Men bio kvällen blev ju pajad iallafall!
Så vi drog och köpte choklad och energi dryck och drog hem till mig och bara chilla i väntan på Ellen. När jag smällt i mig lite mer än hälften av den underbart goda chokladen kände jag att jag behövde spy, mådde skit illa och satt typ på toaletten, haha och med Ellen och Wilma som sällskap ;) sen kom Fanny också. Spydde aldrig, men mår fortfarande lite små illa.
Vi drog sedan oss mot Ellens house, och när jag ska springa upp på mitt rum innan vi gick, så fastnade jag i "trapp räcket" med fickan på dunjackan, så de sprack och blev hål på båda sidor av fickan. Blev sjuk le men tog oss iväg till Ellen iallafall och fixa lite grejer som skulle fixas.
Nu är jag hemma, tänker lite på all otur jag har idag, och fattar också att typ 1 på 100 kommer läsa dehär långa, onödiga, inlägget om min farofyllda dag.
Aja, nu måste jag sova. fett trött, och hungrig för den delen.
puss och hej
 
Tumblr_mjnmmlqsby1qfdcejo1_500_large

 

"Följer strömmen"

Fråga på människor, svarar på allt


Ols is gold

Hahaha omg!
Saknar håret lite :$ och sommmarrrennn <3


Tumblr_m225swht5k1r2kji2o1_500_large
 
Tumblr_m215mdid5n1r7ksqyo1_500_large
 
Tumblr_m226mqkexc1qbjt25o1_500_large
 
Tumblr_miwej757qw1s6p3jfo1_500_large
 
Tumblr_m2ogchmwwv1qg3q94o1_500_large
 
 

You got me begging baby

Stan igår. Åkte in med Ellen och Gustav, saknat de! Åt på subway, shoppa presenter till Wilmis som fyller femton på tisdag :* och köpte tandborstar, festis och mascaror till mig själv :)
Sen åkte Ellen till Åkersjön och Gustav skulle hem. Så jag blev ensam kvar, fast drog till Miranda och Nathalie. Gick runt och kika lite sen drog vi på Willys. Sedan åkte vi till stationen och Nathalie hem och jag och mirre träffa lite annat folk. Sen bussen hem 22.15.

Nu pll,och te!! och vänta på att Wilmis ska blogga! Haha.
Puss


Today

Ok skol dag. Nu ska jag och familjen åka och fika hos farfar <3 sen blir de backen tro jag. hör av mig sen . Ciao bitches


bydalen

 
blev en perfekt med super väder och allt folk. saknar de ju redan!
gryyyymt

-


Plugg

Och usel uppdatering, men yolo typ. Haha
Tävla idag, med bästa prinsen ofc. Gick sådär men fick två rosetter iallafall.
Lovet har vart fullspäckat ;) grymt skönt och har vart med Wilma och Ellen super mycket.
Imorgon är de skola... Så förstår inte varför jag sitter och gör matte och inte njuter av min sista lediga dag här, men aja.
Ska fortsätta mitt kära skolarbete här, hörs heeeejj :*


Dagens datum



tidsfördrift, tråkigt på en onsdag jao

1. Hur gammal är du? 13 år
2. Hur gammal känner du dig? Något år äldre maybe
3. Vad har du gjort i dag? Vart i ånge, i nån timme med padre och syster.
4. Vilken film såg du senast? Ego
5. Vem ringde du senast? Ellen
6. Är du besatt av någonting? Läppsyl, Google och Te
7. Är du rädd för blod? Njaa
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I mitt rum, i min underbara säng
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Ja men absolut, fast näää
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? hahahahah , ja
11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Allt möjligt vet ni
12. När vaknade du i dag? Typ kvart över nio :(
13. Vilken är din favorithögtid? Jag vet inte, jul är ju väldigt bra med paket och allt ioförsig
14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Nåt riktigt varmt ställe bara!
15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Vene
16. Hur vill du tillbringa din pension? Frisk! och glad
17. Vad lyssnar du på just nu? Conor Maynard - Dont you worry child
18. Har du någon gång brutit ett ben? Nopp
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Multi,mjölk,oboy,te&pasta
20. Vem är din favoritkändis? Passenger,justin,1d och massssssa flera
21. Vad är du på för humör just nu? Le, trött men ändå glad
22. Vilka världsdelar har du varit i? Egypten eller nåt, vene liksom
23. Snarkar du? Nej, inte vad jag vet
24. Vilka yrken har du provat på? Vadå, prao eller va?
25. Hur går du helst klädd? Om ute och så så är de väl mina rut jeans och nån snygg tröja + klockan. men heeeelst OP!!!!
26. Vilket stjärntecken är du född i? Oxen, vet jag är farlig
27. Vilket är ditt favoritgodis? Surt, salt och choklad! fast gillar väl de mesta
28. Vad sa du senast? "jaha så jag ska inte få lyssna då?!?!?"
29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Matte
30. Vad har du på dig just nu? rut jeansen, och en brun tröja från gina. ska byta till mjukisar snart jao
31. Vilken är din favoritaffär? Gina, h&m, bikbok osv. & hööks såklart
32. Vad har du för storlek i kläder? XS-S , olika på olika kläder!
33. Vad har du i dina fickor? Allt!!! men läppsyl i alla lägen såklart
34. Vad köpte du senast? En tröja
35. Hur många gånger har du flyttat? En gång
36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Mjölk, mat och min tele
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Inte morgon männsika iallafall!!!!
38. Senaste filmen du såg på bio? Ego
39. Har du blivit sydd någon gång? Nä, tro inte de :s
40. Har du någon gång badat naken utomhus? Aa
41. Vad åt du till frukost? Drog dirr till Ånge och käka pizza så ja pizza då
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Shit, tro faktiskt jag var i Egypten då!
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Ja om de vore så att jag ändå hade ett fordon , haha nä
44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? oj,måste vara när mina kompisar hjälpt mig när jag haft de svårt, de betyder allra mest att bara ha nån där för mig
45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På bordet bredvid sängen
46. Vad var det sista du åt? Melon
47. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 7.15
48. Är du blyg? Nej de tycker jag inte
49. När flög du senast? Till turkiet förrförra sommaren
50. Har du någon tatuering? Nej men vill ha!
51. Har du varit med om en bilolycka? Nej
52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja
53. Vilken är den roligaste träningsformen? Beror på
54. Har du några husdjur? En vovve
55. Vill du gifta dig? Yes
56. Var växte dina föräldrar upp? Hackås och Stavre, i think
57. Har du någon gång ringt polisen? Hahahah, ja när jag var liten och hade hört talas om 112
58. Vilka är dina största svagheter? Jag litar på folk för lätt.
59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Dennan, Dena, Nisan, Nisen, Fisen, Blondi, Sirap. haha har säkert fler jag inte kommer ihåg ;)
60. Vad ska du göra imorn? Slutprov , shit jag måste ju plugga!!!!!!!
 

Too young, too dumb to realize


"keep the faith"

spenderar min kväll hemma, i sängen, med juice och film, så lyder planerna ungefär. Är typ väääldigt trött och slö :S så vilar mig inför morgon dagen.
som jag så så blir de väl en film i min ensamhet, vet inte vad jag ska slå på riktigt. Kan ju vara svårt att hitta nåt bra när jag kollat på alla pll avsnitt :(
aja, håller er uppdaterade
 
 

Underbara lov

Har haft de bäst på senast! Hoppas bara lovet fortsätter så:)
idag var jag med UP, vi hitta på massa bus, bland annat göra harlem shake på gymmet, jag brände chokladen så de blev rök i hela köket, och fula oss i massor ;)
imorgon drar jag in till stan med min mois. Vi ska först gå på stan, sen på kvällen blir de bio! Ego tro jag de blir, får se imorgon!

Bilder från idag och dagarna tillbaka


med solen i mot ryggen kan jag sväva tryggt

hallå alla läsare, idag allting mycket bra, självdåååa?
Sov hos Sofia inatt sen åkte vi till stallet vid tio imorse och var barn vakt till Elins underbara småttingar! var hur mysigt som helst, vill också ha en liten bebi <3
nu sitter jag hos Wilmis med Ellen och Wilma såklart. Lyssnar på sean banan och wilma hade fixat fika till mig när jag kom också! var hungrig som ett as, men de är jag do inte längre. 
Ikväll får jag se vad de blir, ska troligen sova med wilma och ellen annars stannar jag hemma med mathilda och miranda för de var hur längesen som helst jag träffa min saknade mathilda!  men får se hur de blir helt enkelt. 
 
hahah, var tvungen! sommmmar <333

jag och teet nu och föralltid


Happy birthday baby


RSS 2.0