you were born to be real not perfect

Hallooo, har typ vart väldigt klumpig på senaste. Klippte mig i magen igår, hahah skrattretande ju, hur lyckades jag? Börja blöda lite och tappa lite skin på köpet. Sen idag på idrotten sprang jag allt jag kunde och sen tvärstanna när jag insåg att jag inte skulle svänga så vricka foten och de riktigt knäckte till :s satt mig ner och drog en lip typ. Fast nä men aa. Så nu har jag en svullen fot till slalomen ikväll, wiiiho!!
Aja, nu är de pll , te och ja tycka synd om foten. Vänta på att Fanny ska dycka upp, så ska väl vara lite med henne sen grönt kort kurs 5 och sedan backen som sagt! :)


Hope For The Best, But Prepare For The Worst


One way or another

Helo. Har ju som sagt vart fett duktig på att plugga och engelska filmen är nu redo och klar och no provet imorgon får vi väl se hur de går, bra hoppas jag väl då typ.
Vart en bra dag/kväll hunnit kolla på film med femko och ellenfjällen. träffa massa folk och myst med Fanny och Ellen. Ja pluggat också som sagt.....
På torsdag blir de antagligen stan med Wilmis! För er som brydde sig då
Nu är de natti och musik ofc <3333 anämen, musik forever liksom


Påbörjar de nyttiga livet igen

Hola amigos. Idag har jag vart på skolan, såklart typ. Sen så var de bara att plugga massa no som jag glömt :s prov på onsdag och kan inte ett shit. Men nu är jag ikapp lite och ska även köra lite matte och en engelska film jag måste fixa med innan onsdag.
Så massa plugg och bajs.
Var ju som sagt ute och sprang för nån dag sen med Wilmis. Så ska börja bli lite hurtig så där ;) haha, latat mig ett bra tag nu känner jag!!!
Så har börjat de nyttiga liten lite grann, Fast aldrig utan oboyen ✌

Imorgon blir de slalom med Ellen och Ronja tro jag, om inte fler eller färre :p ska bli najs, inte åkt på några dagar ;)
Haha, aja hörrrsss hej


I arbete igen


historia på min spegel

 
och nej inte jag som skrivit, isåfall ytters liteeee

the old will be lost in the new

halo, lite om gjort som ni kan se. nöjdare nu än innan!
sitter och lyssnar på musik, som typ alltid.
ikväll blir de bara mys och typ klaga på mitt korta hår :s haha, nämen var ju och klippte mig igår, tog bort allt slitet vilket var väldigt mycket även om jag vet att kanske mer hade behövts ;) iallafall så ska jag ta hand om mitt hår så de växter ner till tårna (kärlek<3333) okej, överdrivet men så de blir riktigt långt iallafall, palla inte löshår, är så lat av mig.
så ser de ut nu, men jag lutar mig ju fram lite så ser lite längre ut än vad de är dock.
växväxväx!!!!!!!!!

its helpless and its hopeless

Blomman sov här inatt, var rätt skönt att prata och träffa henne som jag inte gjort på några dagar ;) haha, fast snacka telen har vi gjort typ 2 timmar.
upp&ner är allt nu. hah, shit stor förändring på allt! nästan iallafall, sickt.
aja, annars flyter de på som de ska. somnar skönt också till musik varje kväll, kliver upp och duschar, eller så duschar jag inte.. haha. sen praktiken då, de är bra där. flyter på alltihop och snart är veckan slut.
snart ska jag dra och sola med fanny, chill eller nåt :p haha behöver färg jag :s
Ikväll blir de nog backen, hoppas jag. de är de bästa man kan göra när man har mycket att tänka på. rida eller slalom! allt släpper och ba...... friiiii! nä men, ni förstår nog ;)
Och imorgon, är de fredag. bästa dagen som finns!!!!! då ska jag till stallet på kvällen och gå på ryttarsattsningen. blir säkert toppen skulle jag tro.
Sen får jag se vad jag hittar på. tycker själv att jag behöver mer tid för mig själv. faktiskt. men en fredag kan man ju inte bara sitta hemma heller liksom. så vänta och se bara.
hörs sen, puuuusss
 
små gammal bild sådär
 
 
 
 
 

turn around

halllåååå. 
rast på hakfelts nu! så jag sitter med power fm, fb och bloggen ;) hittills har jag lagt in massa program på datorn och förstöver dom till laser maskinen som skär ut programmen från plåtarna. sen har jag sorterat och lyft massa tunga plåtar också, de är rätt ok att vara här. slutar två och lunch från halv tolv en timme frammåt! Sen finns de ju te och oboy att ta också ;) 
jaaa, ba bra med er elle? 
 
 
shiit, saknar mitt blonda hår :| och sommaren ännu mer <333333333333 haha, nämen fan vad jag vill ha sommar!!

Godnatt hurrni


New in då typ

Ryggskydd och ansikts mask till slalomen


Min turdag idag

Beslöt att ta med oboyen upp på matten och snubbla i trappan så alla oboy for ut och skvatt på mig och sedan ramla jag i oboyen och klämde fingrarna. Fick hämta ton med papper och gå runt med en oboy färgad tröja och lukta choklad,och oboy i håret också :( men men som pappa sa så är jag inte förvånad att de var jag.
Resten av dan var bra iallafall, har gjort b-delen på matte provet och de kändes bra iallafall, och sedan glosförhör och de kändes bra de med! Nu ska jag göra gofika, och kolla på pll. Sen är de ju hoppträning ikväll så de är väl de jag ska vänta på i nån timme eller så :)
Hörs sen puss hej


Well i dont care

Så himla bra dag. Haft de så otroligt bäst i backen och chilldag på skolan! Johnny kom med preset på lunchen också :) ni kan se nedan vad jag fick! Tack så mycket Johnny ! Bästa fotografen. Stalltjejer, vi har tur vi!
Haha, kan inte låta bli att blogga när jag vet att jag sagt att jag inte har orken :s aja , jag lever så ni vet och livet är på topp! Förutom alla dessa läxor och allt :(
Men musiken får en alltid på bra humör såklart!

https://cdn3.cdnme.se/3483823/7-3/pic_511ab2e3e087c3175f84fdcf.jpg" class="image">


PRO blogger

Har ju somsagt, vart en stjärna på att blogga. Nä, men alltså ni förstår nog att jag var sarkastisk! iallafall, så ja, vet inte vad jag ska säga för jag har ingen speciellt bra anledning. Men jag orkar bara inte, även om livet flyter på som alltid typ, så har jag varken lust eller ork att blogga. Sällan är de jag faktisk har lust till de nuförtiden!
Alltså, jag har ju ändå liksom vänner, pojkvän, familj, ridning, slalom, skola och sist men inte minst läxor att ta hand om. Så jag antar att bloggen liksom inte är lika viktig som den var, nu. Kan ju inte säga att jag "växt i från den" eller "blivit för gammal" för så är de ju inte ;) men som ni kan förstå så har jag inte orken osv!
De jag vill komma framtill är att ni får stå ut med ut usel blogging ett tag framöver tills jag få orken. Antingen bloggar jag inte alls eller så slänger jag upp nått inlägg sådär ibland, kanske om jag vart på nå farofyllt äventyr eller så! (För de händer ju ofta)
Aja, natti kära ni. Hata mig inte , puss ;)


Haha omg

😂


Come back, i need you summer


little lights in my heart

förlåt, typ. för den dåliga uppdateringen då, men har mått piss! hostat och haft feber, knappt kunna sovit och halsen har gjort mig så bedrövligt med besvär. längesen jag var såhär sjuk, men de ska man väl vara ibland å tyvärr. Nu mår jag lite bättre som tur är, men hostar fortfarande som en jag vet inte vad. dock ska jag nog inte gå på skolan på hela veckan, de suger! faktiskt, för vi hade prov typ hela veckan och de är ju bara att vänta och se vad jag har missat. aaaajjja.
Förutom att jag mått dåligt har de vart rätt bra att vara sjuk. jag menar, har hunnit äta massa gott och druckit massor av te ;) och älskling kom med b&j och champis åt mig! så helt fel har de ju inte vart liksom. fast de var de ända bra, resten har vart dåligt ioförsig.
Ska nu se till att bli frisk för helgen, har massor för mig. Speciellt söndag. Pay n Jump med Prinsen på klubben, och efter de möte. Sen fyller Adam år så efter stallet ska jag väl dit antar jag :) 
 
Aja, nu ska jag väl sitta här och dö lite eftersom swefilmer inte går att gå in på?! fml :(
 
 
sooo true ↑

Skit lördag

Är typ jätte sjuk. Har feber och massa... Hur ont i halsen som helst osv. Tagit Ipren och typ nåt annat , ätit glass och druckit vatten, och känner att de är fan lördag och jag vill inte ligga hemma ikväll :( ska bli bättre till ikväll! Jag vägra vara hemma, punkt slut.


oredigerade

idag är de fredag, äntligen. Dock har jag börjat på en förkylning.. har typ ont lite överallt och täppt och ont i halsen :( fmllll. aja, drar nog på hockey sen iallafall. Har ju som ni förstår haft fotokurs, eller ja elevensval varje fredag då. Blev lite kuliga bilder sådär som ni kan se.
fetttttt snyggg right?
bjuder på mig själv lite mycket idag . äh yolo vafan ;)

Finally


RSS 2.0