bleknar med tiden

hola amigos. De är måndag idag, och jag gillar de för de är ju lov,nämligen.
dock är de inte en jätte bra dag, för den har bara varit seg och Hilda ville inte komma när jag skulle hämta hon i hagen. och då blir man arg,faktiskt.
Men trots allt är de ju bara en dålig dag inte ett dåligt liv hoppas jag.
Var iallafall med Ellen, femko & up nyss typ. Vi kika film, åt massa gott så jag nu är typ jätte mätt, och sedan drog dom hem då,för cirka 20 minuter sen. nu sitter jag i min ny bäddade säng, rätt skönt. lyssna på depp musik , fast vene varför har inget att deppa för men är på dåligt humör somsagt.
Ska ta och kolla gossip girl innan jag blir över depp
hörshej

 
 

-

kände att jag bara måste blogga. Är ju så usel på de men jag försöker. Har dock bara på mig cirka 5 min för jag ska nämligen iväg och hämta min hästis, sen ner på hoppträning. 
 
Iallafall, jag kan ju börja med att jag inte tycker om hösten så alla som gör de, vad ser ni i de förutom de fina färgerna? Jag menar, de är ju blåsigt nästan heeela tiden och för mig som måste rida utomhus är de inte lika kul för tyvärr. Gruvar mig som satan för vintern, och kyla, och hala vägar. Känns lite jobbigt faktikst att behöva rida ute när de är kallt. Usch, den riktigta kylan har inte kommit och ändå snorar jag och hostar som en , ja...
 
jag vill redan ha sommar igen
 
Fashion on the air...
 
 
 
 
 

♥♥♥

 
 

RSS 2.0